Centraal en Oost-Europa Centrum, Internationale Journalistiek en PR centrum, Tourisme

Hongaarse Ambassade en Centraal-Oost Europa Centrum van Communications-Unlimited

Hongaarse Ambassade en Centraal-Oost Europa Centrum van Communications-Unlimited

 

Op 2 februari heeft dhr. Dániel Csonka, diplomaat van de Hongaarse Ambassade en verantwoordelijk voor internationale en culturele zaken samen met mw.Beata Bruggeman-Sekowska, Nederlands-Pools journaliste, expert in Centraal – Oost Europa, schrijfster, academisch docent en directeur van Communications-Unlimited deelgenomen aan de internationale week van Zuyd Hogeschool georganiseerd door de faculteit van International Business en European Studies.

 

Mw. Beata Bruggeman-Sekowska heeft de presentatie van dhr. Csonka ’Think HUNGARY, more than expected’! geïntroduceerd. Zij heeft een interactief college met de studenten over Centraal en – Oost Europa gevoerd. Zij heeft gesproken over relaties tussen Hongarije en Polen en de Visegraad groep.

Dhr. Csonka heeft verschillende onderwerpen over Hongarije geïntroduceerd zoals : geschiedenis, economie en toerisme. Hij heeft het proces van verandering van het politieke systeam, de revolutie van 1956 en economische veranderingen besproken. Hij heeft ook over nieuwe economische trends, cultuur en het groeiend aantal Hongaarse festivals gesproken, inclusief Sziget.

Onze deelname is beschreven en vermeld op de officiële internetsite van de Hongaarse Ambassade en Zuyd Hogeschool.

 

Meer informatie ( in het Engels ) hier:

 

Hungarian Embassy: http://www.mfa.gov.hu/kulkepviselet/NL/en/news_events/Think_Hungary_presentation_in_Maastricht.htm

Communications-Unlimited.nl: http://www.communications-unlimited.nl/hungary-at-zuyd-university/

Zuyd University: http://internationalweekzuyd.nl/index.php/programme/day-1/schedule-day-1/think-hungary-more-than-expected

 

 

Bronnen en foto’s : Hongaarse Ambassade, Communications-Unlimited, Zuyd Hogeschool

 

 

IMG_0110 IMG_0113 IMG_0114 IMG_0118 IMG_0124 IMG_0129IMG_3954

 

Leave a Reply