Internationale Journalistiek en PR centrum, Tourisme

Kick-off Walk of Fame op Pancratiusplein in Heerlen

 Heerlen logo

Persbericht

Blijvende herinnering aan Serious Request in Heerlen

Heerlen krijgt een Walk of Fame op het Pancratiusplein. De kick-off is op vrijdag 11 december om 9.30 uur. Cultuurwethouder Barry Braeken legt dan de eerste plaat. Wiens hand en handtekening er op deze plaat staan, blijft nog een verrassing! De Walk of Fame wordt een blijvende herinnering aan het evenement 3FM Serious Request in Heerlen, dat vam 18 t/m 24 december 2015 wordt gehouden.

 

Hoe gaat de Walk of Fame er uit zien?

Van 15 spraakmakende artiesten die in het Glazen Huis op bezoek komen en dj’s die betrokken zijn bij 3FM Serious Request wordt een scan gemaakt van de hand en de handtekening. Deze scans worden in een plaat van 50×30 centimeter gefreesd. Deze speciale ‘Walk of Fame’-platen worden binnen een dag op de watergoot geplaatst op het Pancratiusplein, al tijdens 3FM Serious Request/Glazen Huis. De watergoot wordt verlicht met blauwe ledlampen en vormt een historische verwijzing naar de voormalige slotgracht van het middeleeuwse Landsfort Heerlen.

 

Het initiatief komt tot stand in samenwerking met 3FM en Stichting Heerlen Mijn Stad. De stichting ondersteunt dit initiatief met €10.000,= en maakt de Walk of Fame financieel mogelijk, samen met gemeente Heerlen.

 

Werkzaamheden aan goot (2) Werkzaamheden aan goot2 (2)

 

 

 

Leave a Reply