Centraal en Oost-Europa Centrum, Internationale Journalistiek en PR centrum

Doe mee en nomineer de Pool van het Jaar 2015!

Doe mee en nomineer de Pool van het Jaar 2015!

 

Ken jij een Pool die zich in Nederland onderscheidt in de wereld van natuur en wetenschap? Iemand die het verschil maakt in de economische of culturele sector? Een energiek en jong persoon die onwijs succesvol is?

 

Help samen met ons de inspanningen van Polen in Nederland te onderscheiden en nomineer JOUW Pool van het Jaar 2015 in één van de volgende categorieën:

Business

Cultuur

Wetenschap en Techniek

Jonge Succesvolle Pool

Carrière van het jaar Of nomineer een Nederlander of Nederlandse organisatie voor de titel van Ere Polonus !

 

Waarom iemand opgeven?

Vele Polen zijn succesvol in Nederland en deze successen verdienen brede aandacht. Meedoen aan de verkiezing Pool van het Jaar zorgt ervoor dat bijzondere Polen in de schijnwerpers worden gezet. Dit is niet alleen goed voor de kandidaten, maar ook voor alle Polen die in Nederland werken en wonen. Daarom rekenen wij op jouw steun en nominaties.

 

Wacht niet langer, nomineer JOUW kandidaat!!

 

Nomineren is mogelijk tot en met 30 juni 2015 via www.polonus.nl. Je maakt daarbij kans op gratis toegang voor twee personen voor het Polonus Gala.

 

Alle kandidaten doen mee aan de internetverkiezingen die worden gehouden in het najaar op de website van Polonus. De winnaar ontvangt de Publieksprijs. De bekendmaking van de winnaars en de feestelijke prijsuitreiking zullen plaatsvinden tijdens het Polonus 2015 gala op 21 november 2015 in Studio 21 in Hilversum.

 

Voor meer informatie neem contact met ons op: pr@polonus.nl of 06-11734944

 

 

 

*In 2011 is de Stichting Polonus opgericht om de positieve inbreng van Polen in Nederland zichtbaar te maken en daarmee het imago van Polen in Nederland te verbeteren. De winnaars worden net als in voorgaande jaren gekozen door een onafhankelijke Jury samengesteld uit vertegenwoordigers van diverse organisaties actief in Nederland op het gebied van Pools- Nederlandse betrekkingen. Voorzitter is mevrouw Barbara Borys-Damięcka, Senator van de Republiek Polen.

 

Bron: Polonus.nl

Leave a Reply