Boeken, Centraal en Oost-Europa Centrum

Miss Poland Benelux over Communications-Unlimited

Miss Poland Benelux over Communications-Unlimited

Ik kan niet ontkennen dat mijn leven een beetje is veranderd vanaf het moment dat  ik Miss Poland Benelux ben geworden. Een nieuw hoofdstuk in mijn leven is begonnen en ik geniet er enorm van. Ik voel me iedere keer vereerd wanneer ik gevraagd word om langs te komen bij radio- en tv-programma’s om een interview te geven of om een fotoshoot te doen. Nog steeds moet ik mezelf elke dag knijpen om te geloven of alles wat er op dit moment om me heen gebeurd echt waar is. Ik kan niks anders doen dan: „Carpe Diem!”

 

Naast alle activiteiten waar ik graag aan mee doe, haal ik ook veel positieve energie uit de ontmoetingen met de nieuwe mensen die ik leer kennen. Een van de personen die ik heb ontmoet is Beata Bruggeman-Sękowska. Zij is een Nederlands-Poolse journalist, uitgever en schrijver van Midden- en Oost-Europese taalboeken. Met haar veelzijdige bedrijf  „Communications-Unlimited” ben ik aanraking gekomen tijdens de voorbereidingen van de Miss Poland Benelux verkiezingen. Ik ben enorm trots dat een Poolse vrouw zover is gekomen en een indrukwekkend klantenbestand en partners heef opgebouwd.

 

Zelf ben ik de gelukkige eigenaar van twee Nederlandstalige boeken die door Communications-Unlimited zijn uitgegeven. Zij zijn duidelijk geschreven en vooral heel prettig om te lezen. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn Nederlandse-, Poolse-, Roemeense-, Russische- of Engelse taal op hoger niveau wilt brengen!

 

Andzelika Chmielewska, Miss Poland Benelux 2014

 

 

Miss Poland Benelux

Leave a Reply