Boeken

Interview met Beata Bruggeman-Sekowska

Interview met Beata Bruggeman-Sękowska 

De Poolse televisie en Poolse radio in de Nederlands heeft Beata Bruggeman-Sekowska geïnterviewd over haar bedrijf: Communications-Unlimited www.communications-unlimited.nl, haar werk en haar plannen.

Beata Bruggeman-Sękowska is een Nederlands- Poolse journaliste, uitgever en schrijfster van Centraal-en Oost Europese talen boeken. Zij is ook adviseur op het gebied van Centraal-en Oost Europa voor overheid organisaties en commerciële bedrijven. Zij is lid van het bestuur van het Maastricht Instituut for Central and Eastern Europe. Beata Bruggeman-Sękowska is een bevoegd universitair docent, internationaal PR specialiste en beëdigd vertaalster Engels, Pools en Nederlands. Zij staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (www.bureaubtv.nl), WBTV nummer: 119.

Beata Bruggeman-Sękowska is auteur van zeven boeken:

  • Facility Management en Bouwkunde. Engelse en Nederlandse terminologie, ISBN/EAN: 978-90-79532-06-3. Hebt u in uw dagelijkse praktijk te maken met Facility management, bouwkunde en gerelateerde onderwerpen? Kent u belangrijke termen in het Engels? Dan kan dit woordenboek u helpen bij de onderlinge communicatie, want Facility Management en Bouwkunde. Engelse en Nederlandse terminologie bevat alle denkbare termen die noodzakelijk zijn in elk gesprek. Facility Management en Bouwkunde. Engelse en Nederlandse terminologie is een handig naslagwerk van bijna 200 pagina’s voor op de werkvloer, maar is ook heel geschikt voor studenten en docenten van de gerelateerde vakgebieden. Medisch Russisch, Medisch Nederlands, Thematische woordenschat voor iedereen, ISBN: 9789079532056. Bent u een arts, verpleegkundige, moeder of vader? Dan kan dit boek u helpen bij de onderlinge communicatie, want Medisch Russisch, Medisch Nederlands, thematische woordenschat voor iedereen biedt voor iedere denkbare medische situatie de woorden die u nodig hebt. Het is een unieke uitgave die uit meer dan 200 pagina’s bestaat.
  • Zakelijk Pools, Zakelijk Nederlands, thematische woordenschat voor iedereen, ISBN: 9789079532001. Hebt u in uw dagelijkse praktijk te maken met Poolse en Nederlandse zakenpartners of werknemers? Dan kan dit boek u helpen bij de onderlinge communicatie, want Zakelijk Pools, Zakelijk Nederlands, thematische woordenschat voor iedereen biedt voor iedere denkbare zakelijke situatie de woorden die u nodig hebt.
  • Medisch Pools, Medisch Nederlands, Thematische woordenschat voor iedereen, ISBN: 9789079532025. Medisch Pools, Medisch Nederlands , Thematische woordenschat voor iedereen, is een unieke uitgave. Het boek bestaat uit 200 pagina’s waardevolle informatie voor iedereen: artsen, verpleegkundigen, ambulanceteams, patiënten, moeders die met hun kinderen naar de huisarts moeten, zowel voor Polen als Nederlanders. Het boek is dus voor iedereen die medisch Pools of Nederlands nodig heeft. Het is een handig naslagwerk voor op de werkvloer, in het dagelijks leven en het kan gebruikt worden voor zelfstudie, maar ook in elke cursus waarin de medische woordenschat aan de orde komt.
  • Zakelijk Roemeens, Zakelijk Nederlands, Thematische Woordenschat voor iedereen, ISBN: 9789079532049. Zakelijk Roemeens , Zakelijk Nederlands, Thematische Woordenschat voor iedereen is een boek voor iedereen die zakelijk Roemeens en Nederlands nodig heeft. Dit unieke boek van 214 pagina’s is een handig naslagwerk voor op de werkvloer en kan gebruikt worden voor zelfstudie, maar ook in elke cursus waarin Roemeense woordenschat aan de orde komt. Het boek is thematisch georganiseerd. Er zijn 19 delen.
  •  Zakelijk Russisch, Zakelijk Nederlands, Thematische Woordenschat voor iedereen, ISBN: 9789079532032. Zakelijk Russisch, Zakelijk Nederlands, Thematische Woordenschat voor iedereen is een boek voor iedereen die zakelijk Russisch en Nederlands nodig heeft. Dit boek van 216 pagina’s is een handig naslagwerk voor op de werkvloer en kan gebruikt worden voor zelfstudie, maar ook in elke cursus waarin de zakelijke woordenschat aan de orde komt.Zakelijk Pools voor Nederlanders, Thematische Woordenschat, ISBN: 9789079532018. Dit boek is voor iedereen die in zijn/haar dagelijkse praktijk te maken heeft met Poolse en Nederlandse zakenpartners of werknemers, en voor iedere Nederlandse lezer die in zijn praktijk met Pools in aanraking komt. Zakelijk Pools voor Nederlanders, Thematische Woordenschat kan u helpen bij de communicatie, want dit boek biedt voor iedere denkbare zakelijke situatie de woorden die u nodig hebt.

 

 

Interview Polish Television NL

Leave a Reply