Centraal en Oost-Europa Centrum, Internationale Journalistiek en PR centrum, Limburg

Grandioos concert cadeau aan de stad Maastricht

De Armeense maestro Ashot Tigranyan, is een wereldberoemd concert violist, cultuur ambassadeur en filantroop. In 2016 heeft hij naast zijn solo carrière de Classical Concert Chamber Orchestra opgericht. Hier fungeert hij als leading violist en dirigent. Samen met dit orkest heeft hij al in vele prestigieuze concertzalen in diverse Europese en Amerikaanse landen opgetreden. Van 16 tot 26 oktober gaat het orkest op tournee naar China.

Maestro Tigranyan heeft ook een stichting, The Ashot Tigranyan Cultural Musical Foundation met o.a. een vestiging in Maastricht. Het orkest bestaat uit 35 topmusici uit de hele wereld. Ze zullen vele bekende werken van vermaarde componisten zoals Vivaldi, Strauss, Mozart, Bach en Armeense melodieën ten gehore brengen.

De maestro, de Armeense ambassade en de Armeense Stichting Ani uit Maastricht hebben de handen ineengeslagen en gaan een gratis concert cadeau doen aan de stad Maastricht. Natuurlijk is iedereen buiten Maastricht ook van harte welkom. Het doel is om de integratie tussen beide gemeenschappen te bevorderen en om iedereen de kans te geven om een topconcert te bezoeken.

Maastricht is een tevens een speciale stad, er is volop cultuur, historie en muziek. Daarnaast is het een centrale stad in de Euregio en het heeft een speciale link met Armenië via Sint Servaas.

Music brings people together!

Datum : Zondag 15 oktober 2015 Tijd : 15:00 uur

Locatie : Armeense kerk (voormalige Chr. Hemelvaartkerk in Pottenberg)

Adres : Potterieplein 50, Maastricht

Tel. : 06-43988500 Armand Karaoglan

Email: ani.maastricht@gmail.com

Website: www.animaastricht.nl , www.atcmf.nl , www.cccorchestra.com

Er is ook een pr-film via youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=6WAt4JU_b58

Uitnodiging Pdf: UITNODIGING

 

Bron en foto’s: www.animaastricht.nl