Raad van Advies

Dirk Aarts

Dirk Aarts heeft jaren lang ervaring in brand management, marketing communicatie en public relations. Tussen 1994 en 2003 heeft Dirk gewerkt als marketeer voor PepsiCo Restaurants en voor Palm Breweries in Benelux en Polen. In 2003 is Dirk partner geworden van 24/7Communication, een leidende PR /Communication bedrijf uit de top vijf in Polen. Door de jaren heen heeft Dirk leidende bedrijven op het van communicatie en PR geadviseerd, onder andere McDonald’s, P&G, Wedel, Heineken, Nederlandse Ambassade, 3M, Mattel en UEFA.

Dirk geeft lezingen op het gebied van PR op de Warschau Universiteit en hij is co-auteur van een studieboek over PR. Hij is ook internationaal jurylid geweest bij de Sabre Awards.Verder is hij ook vice-president van PROI Worldwide, een wereldwijd netwerk van bijna tachtig onafhankelijke en leidende communicatiebureaus. Tussen 2007-2011 is hij voorzitter van de Nederlandse Associatie in Polen geweest.

Dirk Aarts heeft een Bachelor titel in Communicatie gekregen bij Zuyd University of Applied Sciences in Nederland en daarna een master titel in Corporate Communications aan de Erasmus Universiteit, Rotterdam School of Management.

Leave a Reply