(Beëdigde) vertalingen, Boeken

Talen leren met onze boeken

Onze zeven taal publicaties geschreven door Beata Bruggeman-Sękowska zijn geschikt als zelfstudie materiaal, handig voor op de werkvloer en zeker een geweldig kerst cadeau voor iedereen die te maken heeft met Pools, Nederlands, Engels, Roemeens, Russisch. Onze publicaties zijn beschikbaar in alle boekwinkels in Nederland, België en Polen, op bol.com en Amazon.com.

Medisch Pools, Medisch Nederlands (ISBN/EAN: 9789079532025) thematische woordenschat voor iedereen, is een handig naslagwerk, niet alleen voor artsen, verpleegkundigen en andere medische specialisten maar ook voor patiënten.

Facility Management en Bouwkunde. Engelse en Nederlandse terminologie (ISBN/EAN: 978-90-79532-06-3)  is een handig naslagwerk van bijna 200 pagina’s voor op de werkvloer, maar is ook heel geschikt voor studenten en docenten van de gerelateerde vakgebieden.

Zakelijk Pools, Zakelijk Nederlands (ISBN/EAN: 9789079532001) is een vijfde uitgebreide uitgave van Communications-Unlimited van meer dan 200 pagina’s die de communicatie over werk en zaken tussen Polen en Nederlanders vergemakkelijkt.

Zakelijk Roemeens, Zakelijk Nederlands (ISBN/EAN: 9789079532049) is een vierde uitgave van Communications-Unlimited en is een handig naslagwerk voor op de werkvloer. Het is samengesteld voor iedere Nederlander maar ook voor de Roemeense lezer die in zijn praktijk met Roemeens en Nederlands in aanraking komt.

Zakelijk Russisch, Zakelijk Nederlands, thematische woordenschat voor iedereen (ISBN/EAN: 9789079532032)  is een boek voor iedereen die zakelijk Russisch en Nederlands nodig heeft en kan gebruikt worden voor zelfstudie, maar ook in elke cursus waarin de zakelijke woordenschat aan de orde komt.

Medisch Russisch, Medisch Nederlands (ISBN/EAN: 9789079532056) is een uniek boek voor iedereen die met de Russische en Nederlandse medische termen in aanraking komt.

Zakelijk Pools voor Nederlanders, thematische woordenschat, (ISBN/EAN: 9789079532018) is een kort en bondig boek voor Nederlanders en Polen die zakelijke taal nodig hebben.

Beata Bruggeman-Sękowska heeft ruim twintig jaar ervaring als taaldocent, zowel aan Poolse als aan Nederlandse universiteiten en hogescholen. Zij is ook beëdigd vertaalster Engels, Pools en Nederlands, journaliste en adviseur voor commerciële en overheidsorganisaties over Centraal- en Oost-Europa. Daarnaast is zij een internationaal PR-deskundige. In 2004 richtte zij Communications-Unlimited op, dat een groot aantal diensten verzorgt op het gebied van taal en journalistiek onder andere: taalcursussen Pools, Engels, Nederlands, Russisch en vertalingen.

Zie ook: