Centraal en Oost-Europa Centrum, Internationale Journalistiek en PR centrum, Video

Live interview op Poolse publieke televisie over werk van Beata Bruggeman-Sekowska

Op 5 April heeft het Poolse publieke live televisieprogramma Halo Polonia dat internationaal uitgezonden wordt een interview gehouden met Beata Bruggeman-Sekowska: journaliste, schrijfster en oprichter van communications-unlimited.nl: Centraal – en Oost-Europa centrum. De host van het programma was mw. Agata Konarska.
Beata Bruggeman-Sekowska heeft uitgebreid over haar werk, haar unieke centrum en het imago van Polen en andere landen uit Centraal – en Oost-Europa in Nederland gesproken.
Zij heeft verteld over haar vele publicaties, promotie van Polen als familievriendelijk vakantiegebied, over haar samenwerking met de burgemeesters van Poolse steden: Wroclaw, Lublin en Karpacz, interviews met vele ambassadeurs, lezingen, presentaties, het creëren van leerstof over Centraal-en Oost-Europa. Zij heeft ook gesproken over media promotie door haar bedrijf van verschillende evenementen, zoals Polonus, de Pool van het jaar, Wierszowisko: een literaire wedstrijd voor Poolse kinderen en Jonge Ambassadeur van Polen: een initiatief voor kinderen die spreekbeurten willen houden over Polen op Nederlandse scholen. Zij heeft ook verteld over Poolse scholen in Nederland waar kinderen niet alleen de Poolse taal leren maar ook over hun achtergrond en afkomst leren.
Zij heeft benadrukt dat het beste recept om Polen goed te promoten is om trots te zijn op waar wij vandaan komen en goed te integreren in een nieuwe omgeving.
De link naar het programma is hier beschikbaar: http://halopolonia.tvp.pl/24445853/05042016-2220

Het programma begint om: 00:23.40

HaloXPoloniaX10-300x240

 

TVPXPoloniaXsiteXX2X-300x354HaloXPoloniaX8-300x240

Lees ook:

Poolse publieke televisie over ons werk

Live interview over Poolse burgers in Nederland

Live interview over Poolse burgers in Nederland

 

Live interview op Poolse televisie over daklozen

Live for Polish Public Television about divorces and alimony payments abroad